Öppen agilityträning måndagar och torsdagar

Måndagsträning
Du som har gått grundkurs med din hund eller kan de flesta hindren är välkommen på måndagar
kl 18.00
! Vi hjälps åt med hinderträningen och att bygga enkla kombinationer. Det finns alltid en erfaren agilityinstruktör på plats för stöd och råd. Hunden måste vara minst 12 månader. Ingen föranmälan behövs. Observera att 1:a måndagen varje månad så är stora appellplanen upptagen och då sker träningen på lilla agilityplanen. Ansvarig instruktör är Amanda Apelqvist
0768-762 440 agility@lidkopingbk.se

Torsdagsträning
Tävlingsekipagen träffas kl 18.00 på torsdagar och
bygger en bana tillsammans och tränar sedan det vi har behov av. OBS: Alla som är med och tränar hjälps åt at bygga bana och plocka in alla hinder.

Det finns alltid någon som kan låsa upp och då finns fika till rimliga priser. Kaffe, te, dricka, choklad finns för självbetjäning. Glöm inte att betala och det går bra att Swisha.

Tänk på att:

• Alltid visa hänsyn mot de som redan är ute på banan och tränar. Kolla av i pausen hur ni kan samsas.

• Banan är till för Lidköping BK:s medlemmar men självklart får du som medlem ta med dig en kompis från någon annan klubb att träna med, då är det du som är ansvarig att reglerna följs.

• Tävlingar och kurser har alltid företräde - se kalendern för att hålla dig uppdaterad.

• Ställ tillbaka de agilityhinder du tagit fram.

• Agilityhindren får endast användas av den som gått någon form av agilitykurs och hunden
    skall vara minst 12 månader.
    Använd inga hinder du inte fått genomgång på - framförallt gäller detta A-hindret, balansen och gungan - så att ingen hund skadar sig eller bli rädd. Hindren är ingen lekplats utan till för hundträning. Tänk på att ha rastat hunden innan du tränar, om en olycka sker häll på rikligt med vatten.

• Kasta inte godis i tunnlar etc -använd godisfat. Godis på marken och på hinder stör träningen.

• Löptikar är välkomna för träning på lilla agilityplanen. Vid tävling frångås denna regel. Här kan du läsa mer om detta.

Läs också igenom våra trivselregler!

Har du frågor/funderingar kring agiliyträningen maila agility@lidkopingbk.se

Som medlem är du givetvis välkommen övriga tider och när det passar dig men tänk på att prov/tävlingar och kurser alltid har företräde på alla planer - se kalendern för att veta om klubben är upptagen.

Nya regler fr o m 2017.01.01
Finns att köpa i klubbstugan!

Klubbens tävlingar i agility

Kalendern