Allmän träning

Onsdagskvällar är till för dig som vill träna med din hund från ca kl 18.00. Året om -
som oftast - finns det folk där och passa på att fråga om du vill ha hjälp med något. Det finns alltid någon på plats som kan låsa upp och då kan du låna av klubbens apportbockar, rallylydnadsskyltar koner etc. Dessa finns samlade till vänster om köket.
Om stugan är öppen finns möjlighet att köpa kaffe, te, dricka, en varm smörgås, choklad och kakor till rimliga priser. Självbetjäning gäller så glöm inte att betala och det går bra att betala mes Swish!
Även under vintermånaderna är det många som tränar och vid mycket snö brukar appellplanen plogas. Detta annonseras alltid via hemsidan isåfall.

• Glöm inte att städa iordning efter dig, både ute och inne.

• Tänk på att alltid visa hänsyn mot de som redan är ute på planen och tränar.
    Är du inte säker på att din hund kommer på inkallning
    är det bättre att hunden är kopplad.

• Våga fråga om du vill ha hjälp!

• Löptikar är välkomna för träning på lilla agilityplanen. Vid tävling frångås denna regel. Här kan du läsa mer om detta.

Läs också igenom våra trivselregler!

Som medlem är du givetvis välkommen övriga tider och när det passar dig men tänk på att prov/tävlingar och kurser alltid har företräde på alla planer - se kalendern för att veta om klubben är upptagen.

Kalendern

Trivselregler

eller se resp. gruppansvarig
i bruks (spår och sök), lydnad, agility IPO-R.