Agilitygruppen

DSC_0131

Agilitygruppens arbetsuppgift är att ta hand om allt som har med agilityträningar och tävlingar att göra. Det innebär bland annat att planera och arrangera tävlingar, klubbmästerskap och nybörjarcuper.

Gruppen är ansvarig för att ”coacha” klubbens tävlande ekipage, så att alla känner sig väl omhändertagna hos Lidköpings Brukshundklubb och se till att intresset för agilityn ökar.

Gruppen ordnar ibland föreläsningar och medverkar med uppvisningar. Årligen ordnas hinderfixardagar då klubbens agilityutövare hjälps åt att laga, måla och fräscha upp hinderparken.

Behöver du hjälp med något eller har någon fråga om agility, kontakta gärna agilityansvarig Sofie Johansson här nedan.

Du vet väl att du kan köpa regelböcker i klubbstugan? Se klubbartiklar.

Facebookgrupp

Gå gärna med i Agility Lidköpings egna Facebookgrupp!

Tävlingar 2021

Anmälningar görs genom Agilitydata.se om inget annat anges. PM och resultat läggs också upp på Agilitydata.se om inget annat anges här nedan.

• Våren Nybörjarcupen Lidköping
    Regler Nybörjarcupen Agility