Rallylydnadsträning - 1:a onsdagen varje månad kl 18-19.30

1:a onsdagen varje månad kl 18.00 kommer det finnas en rallybana uppställd utifrån önskemål av deltagarna. Träningen sker tillsammans under ledning av Ronja Svensson/Fredrick Jonsson
kl 18.00-19.30. Kontakta Ronja Svensson om du har frågor rallylydnad@lidkopingbk.se eller 0768-707 710. Alla är välkomna, nybörjare som mästare!

Alla rallylydnadsskyltar finns sorterade i en låda precis bredvid köket samt banförslag i en pärm och godis och leksaker för "frestelse-momentet". Vänligen lägg tillbaka på rätt ställe om du lånar. På SBK:s hemsida kan du hitta alla skyltar med beskrivningar och förklaringar och på klubben kan du köpa rallylydnadsreglerna.

Här kan du läsa mer om rallylydnad.

Ronja Svensson är ansvarig, kontakta henne gärna om du undrar över något rallylydnad@lidkopingbk.se eller 0768-707 710.

Så här roligt är det att träna rallylydnad. Bilderna är från rallyträningen onsdag 2 april. Fler bilder finns i fotogalleriet.

Alla är välkomna, nybörjare som mästare!

Läs också igenom våra trivselregler! Som medlem är du givetvis välkommen övriga tider och när det passar dig men tänk på att prov/tävlingar och kurser alltid har företräde på alla planer - se kalendern för att veta om klubben är upptagen.

De nya reglerna fr o m 2017 finns här och att köpa i klubbstugan: Rallyregler

Kalendern

Trivselregler

eller se resp. gruppansvarig
i bruks (spår och sök), lydnad, agility IPO-R.