IPO-R

Tävlingar 2017

2-4 juni SM IPO-R - SM-sidan med resultat här

Information om IPO-R gruppen finns här!

IPO-R är en form av bruksprov som på senare år blivit mycket populär. I Sverige kan man starta i grenarna spår, ytsök och ruinsök. Alla grenar är öppna för vem som helst. Du behöver inte ha utbildat en räddningshund för att kunna delta. Här finns mer matnyttig information om IPO-R samt en presentation här. Kolla också film från ruinsök samt hur lydnaden går till. IPO-R regler fr o m 2017-01-01.

Tänk på!

• Anmälan och betalning skall vara arrangören tillhandla senast fyra veckor innan tävlingsdagen om inget annat anges i anmälan.

• Anmälan är inte komplett förrän arrangören fått besked från banken om att betalning har skett. Återbud till tävlingar sker direkt till arrangören.

• Lidköpings Brukshundklubb BG 5317-4975. Swish 123 173 08 11 (ange vad det gäller och namn)

• tävlingsdagen skall den tävlande ha med sig tävlingsbok (finns att köpa i klubbstugan, mer info här), registreringsbevis, vaccinationsintyg och  medlemskort.

Klubbekipage glöm inte...
...att skicka in dina resultat när du har tävlat till resultatbörsen! Och om du inte är med i ekipagegalleriet, är det hög tid!

Tävlingsbok finns att köpa i klubbstugan. Mer info här.

Vad är IPO-R?

_________________

Tävlingar betalas till vårt BG 5317-4975 eller Swish 123 173 08 11 (ange vad det gäller och namn)

_________________

Hur går en IPO-R tävling till?
Se film från ruinsök samt hela lydnadsprogrammet här.