Träning

Häng med i klubbens glada gäng och träna hund och umgås!

Som medlem i Lidköpings Brukshundklubb är du alltid välkommen att använda vår klubb till träning, dock så har alltid kurser och tävlingar företräde, se i kalendern för att hålla dig uppdaterad.
Tänk på att alltid visa hänsyn mot de som redan är ute på planen och tränar. Är du inte säker på att din hund kommer på inkallning
är det bättre att hunden är kopplad och fråga om du vill ha hjälp.

I klubbstugan finns det apportbockar, koner, rallylydnadsskyltar etc att låna. Dessa finns bredvid köket.
Köket är öppet för självservering och det finns kaffe, te, dricka, choklad och kakor att köpa till rimliga priser. Betala gärna med Swish! 123 173 08 11.

Vill du ha hjälp med något, våga fråga! Kontakta gärna Marie Eriksson om du undrar något tavling@lidkopingbk.se

Vi har tillgång till en stor appellplan och en agilityplan som är belyst året om. Behöver du tända belysningen finns det en timer till vänster om stora entrén för appellplanen (lyser i ca 2,5 h) och för belysning till agilityplanen finns det en timer på lyktstolpen på vägen ner till agilityplanen (lyser i ca 1h).

Rastslingan (ca 500 m) som finns i skogen bakom klubbstugan är till för alla. Plocka upp efter din hund och släng i avsedda soptunnor utmed slingan (finns en i början och en mitt på). På lyktstolpen som finns till vänster i början på slingan finns en timer till en strålkastare som lyser i ca 30 min.

Läs också gärna våra trivselregler!

Välkommen!

Vill du träna på annan klubb som du inte är medlem i?
Praxis är att man alltid kontaktar någon på klubben och frågar i förväg om man få lov att träna på den aktuella klubben. Det ska då vara okej med klubben om det rör sig om ett begränsat antal gånger och så länge din träning inte påverkar klubbens egen kurs- , tävlings- och träningsverksamhet.
Sker träningen mer frekvent är det lämpligt att lösa ett medlemskap i lokalklubben
. Här kan du söka medlemskap hos oss!

Löptikar på klubben
Ett förtydligande angående löptikar på klubbområdet finns här. Vänligen respektera reglerna. Tävlingar där löptik får tävla undanhålls från denna regel.
/Styrelsen

Trivselregler