Inomhusladan

50480604_1236375359852021_5586259877946195968_n

Tack vare våra medlemmar som hjälpt till att iordningställa ladan bredvid appellplanen har vi nu en plats att träna på med skydd för väder och vind. Helgen 24-25/11-18 lades ett begagnat konstgräs in. Välkommen att träna på dryga 300kvm under tak!

På klubbmötet 24/10-18 beslutades att klubben skulle investera i ett begagnat konstgräs och nu ligger det på plats!

Vi hoppas ni kommer trivas att träna i vår egna lada och att den ger glädje i träning och hjälp till framgångar på tävlingsbanorna framöver. Alla som tränar bär ett eget ansvar att ge sin hund en trevlig upplevelse och att anpassa övningarna utifrån de förutsättningar som finns här. Självklart plockar vi undan efter oss och lämnar ladan i det skick som vi själva vill ha den när vi ska träna.

Bokningssystemet öppnas automatiskt via länk. BOKA HÄR!

Häng med på en rundtur!

Allmän information

• Ladans underlag är ett begagnat konstgräs som en gång legat på en fotbollsplan. Gräset är renoverat innan vi fick det ditlagt av mattläggarna. Gräset håller bra kvalité för hundträning och i mattan finns det sand och granulat. Under gräset ligger en sviktpad.
  • Ladan är drygt 300kvm.
  • Ladan är utrustad med tre stora speglar, tunnlar, slalom och hopphinder för agility (från april-november är alla agilityhinder utomhus). Samt hopphinder, trä- och metallapporter, rutband, koner samt full uppsättning med rallyskyltar. Var vänlig ställ tillbaka det du använt på samma plats.
  • Gå in i ladan genom dörren till höger. Kod får du i mailet vid bokningsbekräftelsen.
  • Håll tiderna.
  • Släck efter dig vid avslutad träning. Släck inte utebelysningen.
  • Parkering sker vid Brukshundklubbens vanliga parkering. Det går också bra att parkera vid ladan genom att köra fram via den nya vägen som går utmed planen.
  • Rasta hunden väl innan du kommer in i ladan och rasta utomhus ofta. Plocka upp efter din hund runt klubbens område. Händer det kiss- eller bajsolycka i ladan skall detta tas upp med spaden och bajset kastas i soptunnan. Spreja med ättika ovanpå olyckan efteråt.
  • Löptikar får vistas i ladan med tikskydd.
  • Inomhusskor används i ladan.

Bokningsregler

• Den som bokar skall Swisha 50:-/h (går endast att betala via Swish) när bokningen görs (ingen bekräftelse på betalning sker). Swishnummer Lidköpings Brukshundklubb 123 173 08 11. Vid upprepade tillfällen utan betalning har Lidköpings Brukshundklubb rätt att stänga av personen för fortsatt bokning.
  • Bokning kan göras 1h åt gången och 5st bokningar/person kan vara aktiva.
  • Kostnaden är 50:-/h oavsett antal personer som tränar. Den som bokar står som ansvarig.
  • Bokningar skall göras av medlem i Lidköpings Brukshundklubb, övriga som tränar behöver inte vara medlem i Lidköpings BK.
  • Observera att avbokningar måste göras senast 2h innan träningen!
  • Privat kursverksamhet som konkurrerar med vår verksamhet tillåts inte på vårt klubbområde eller som sponsor.

Vid akuta frågor kontakta vice ordförande Marie Eriksson 0706-456 749. Vid icke akuta ärenden maila ladan@lidkopingbk.se

Uppbokade tider

Ladan är uppbokad för våra aktiva verksamheter och då är alla som utövar grenen välkomna! Vi har också speciellt uppbokad tid för allmän träning där alla är välkomna! Övriga tider är bokningsbara. Visa hänsyn och prata med varandra om ni är många samtidigt. OBS! Om ladan är låst vid starten för respektive träning, ta i första hand kontakt med gruppansvarig därefter vice ordförande, se ovan.

• Måndagar 17-19.00: Lydnadsträning – Marie Eriksson 0706-456 749
  • Måndagar 19-21.00: Bruksträning – Marie Eriksson 0706-456 749
  • Tisdagar 17-19.00: Rallylydnadsträning – Maria Ivarsson 0706-682 888
  • Tisdagar 19-21.00: Agilityträning – Sofie Johansson 0730-476 947 (fr om april-november är alla agilityhinder utomhus)
  • Onsdagar 17-19.00: Allmän träning – Marie Eriksson 0706-456 749
  • Onsdagar 19-21.00: IPO-R träning – Martin Lööf 0709-476 003

TACK till våra medlemmar som gjort detta möjligt!

Trevlig träning!