Rallylydnadsgruppen

DSC_0421

Rallylydnadsgruppens arbetsuppgift är att ”coacha” klubbens tävlande ekipage, så att alla känner sig väl omhändertagna och ordna organiserade träningstävlingar. Dessutom värna om att fler blir intresserade av rallylydnad.

Inne i klubbstugan, bredvid köket, finns alla rallylydnadsskyltar, pärm med banförslag samt leksaker och godis för ”frestelse-momentet”. Vänligen lägg tillbaka på rätt ställe om du lånar.

Det finns också en ”rallylåda” i förrådet bakom stugan. Maila rallyansvarig Maria Ivarsson (gäller endast medlemmar) om du vill ha tillgång till skyltar om stugan är låst, rallylydnad@lidkopingbk.se

SBK:s hemsida kan du hitta alla skyltar med beskrivningar och förklaringar och på klubben kan du köpa rallylydnadsreglerna.

Behöver du hjälp med något, kontakta gärna rallylydnadsansvarig här nedan!

Glöm inte att skicka in dina resultat när du har tävlat till Marie Eriksson, tavling@lidkopingbk.se så ekipagegalleriet hålls uppdaterat på hemsidan och i klubbstugan.

Tävlingar 2019

Alla anmälningar görs via SBK tävling om inget annat anges

Rallylydnadsgruppen 2019

MARIA IVARSSON